Gyakran Ismételt Kérdések
1. Milyen termékeket vásárolhatok a webáruházban?

Termékeink között szerepelnek törzskönyvezett gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek, homeopátiás készítmények, tápszerek, gyógyszertárban kapható kozmetikumok, illetve egyéb patikában kapható termékek. Speciális szállítási körülményeket igénylő termékeket nem áll módunkban kiszállítani.

2. Mit tegyek, ha nem érkezett meg a csomagom?

Amennyiben nem tudjuk teljesíteni a megrendelését, a rendeléstől számított 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Amennyiben nem kerestük, kérjük ellenőrizze a postán, hogy nem érkezett-e csomagja, hiszen elképzelhető, hogy az értesítő elkallódott. Amennyiben a postán sem tudnak a csomagról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizhessük a csomag hollétét.

3. Hogyan tudom visszamondani a megrendelésemet?

Amennyiben megrendelését vissza szeretné mondani, kérjük telefonon, vagy elektronikus levélben jelezze felénk. Tájékoztatjuk, hogy visszamondását csak a termék postázásáig tudjuk elfogadni! Vásárlás előtt mindig olvassa el vásárlási tudnivalóinkat, illetve szerződési feltételeinket.

4. Mi történik, ha a csomagom elveszik?

Mivel a szállítást végző cégeink igen megbízhatóak, a csomagok kézbesítésével nem szokott probléma lenni. Természetesen ha bekövetkezne, a csomagot újra összeállítjuk és postázzuk.

5. Megsérült a csomagom, mit tegyek?

Kérjük, hogy a sérült csomagot ne vegye át, hanem küldje vissza nekünk. Amennyiben valamelyik termék megsérült, vagy összetörött, természetesen kicseréljük. Az ilyen eseteket igyekszünk megelőzni, minden termékünk buborékfóliás csomagolást kap.

6. Honnan származnak a megrendelt gyógyszerek?

A megrendelt és kiszállított gyógyszerek kizárólag magyar gyógyszer-nagykereskedésektól származnak és teljesen azonosak azokkal a termékekkel, amelyeket személyesen gyógyszertárunkban vásárolhat.

7. Rendelhetek vényköteles gyógyszereket?

A vényköteles gyógyszereket internetes oldalunkon nem rendelheti meg. Ezek a gyógyszerek webáruházunkban csak tájékoztató jelleggel szerepelnek.

Akciós termékeink